"Sa nu razi niciodata de visele cuiva.

Oamenii care nu au vise nu au prea multe."




vineri, 15 aprilie 2011

Cu un pas mai aproape de Inceput

 ….durerea si intunericul sunt adanci , framantarea e prezenta si nelinistea apare din orice…. Este problema ta iti repeti , totul depinde de tine, dar cum sa te linistesti? Cum sa faci sa-ti gasesc linistea, sa gasesti bucuria?
         Cica fericirea apare exact cand nu o cauti, cand te opresti in a cauta fericirea atunci apare ea. Bucuria apare cand traiesti ACUM, cand iti scoti din minte  Trecutul si Viitorul, pentru  ca nestiindu-le nu ai cum sa fii nefericit, totul depinde de tine, cum iti tii in frau mintea. Fericirea nu e in exterior, nu e in placeri, nu e in excursii, in concedii, intr-un partener care te alinta sau iti face toate poftele, in  casa de la tara , intr-un copil, fericirea e in interior, acolo curge. Deci nu mai cauta fericirea, da-te batut, vine ea singura .
         Sa nu-ti fie frica sa ramai cu tine singur , sa nu-ti fie frica sa te infrunti, sa te privesti in ochi, sa-ti vezi neputinta, sa-ti vezi slabiciunea si dependenta de exterior, ca doar asa o sa poti sa constientizezi, o sa spui : da asta sunt! Nu te amagi , nu fugi de tine, ci stai cu tine de vorba si fi sincer cu tine , plangi cu tine, descarca-te dar priveste spre Inalt si spune ca e momentul sa mai urci o treapta.
          Daca te-ai privi din Inaltul Universului ai vedea asta cu alti ochi, ai vedea ca faci o furtuna intr-un pahar cu apa, ai vedea ca aceleasi probleme  in situatii diferite au importantele pe care hotarasti tu sa le dai ,acum simti ca nu mai poti sa faci  nici un pas , si in alt moment nici nu-l bagi in seama. Ideea e sa nu te opresti asupra lor, sa nu le judeci, deoarece durerea apare cand judeci , si astfel  le dai putere asupra ta, trebuie doar sa renunti a te gandi la ele, sa nu mai judeci si durerea dispare…
          Ocupa-ti mintea cu ceva, si cauta in interiorul tau, oricat vei cauta in exterior nu vei gasi , Lumina pura si fericirea  se afla in tine, cheia e la tine. Pregateste-te sa  sarbatoresti impreuna cu Intregul Univers noua treapta pe care o vei  urca. O treapta spre evolulutie, spre liniste, spre iubire, spre Dumnezeu.
M-am imprietenit  cu vantul si  alerg cu el spre cer…hai si tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu