"Sa nu razi niciodata de visele cuiva.

Oamenii care nu au vise nu au prea multe."




miercuri, 9 februarie 2011

Cand acceptarea este grea.

                Stiind ca toate vin din El cu o precizie extrema traiesti linistit si bucuros ca spatele ti-e asigurat. Nimic si nimeni nu te poate atinge... Faptul ca protectia iti este asigurata de cel mai bun Serviciu Secret te linisteste. Infasurat in Dragoste stii ca nimic din ceea ce traiesti si vei trai nu este spre distrugere, ci mai degraba spre inaltare si iluminare. Vine insa furtuna ce trebuie sa spele praful de pe strazile vietii tale... in vantul tumultos ce ridica o perdea foarte deasa de praf si gunoi mai poti accepta ca si furtuna asta nemiloasa vine din El?
                Cu ochii lacrimand de durere, nu din cauza prafului, ridici ochii spre cer si te lupti cu acceptarea. E o lupta cumplita! Secundele trec precum orele, iar acceptarea „binecuvantarii” nu mai vine... Doare mult prea tare sa poti accepta fara sovairi ca vine din El vantul asta puternic ce a daramat acoperisul existentei tale. Stii ca nimic nu este intamplator si te mai linistesti. Inchizi ochii si pacea te cuprinde pentru o clipa. In amonte insa, precipitatiile au fost din abundenta iar tu esti in vale... Clipa de pace a trecut in momentul in care deschizi ochii si vezi suvoaie de apa murdara si namol gros cum navalesc in casa sufletului tau! Se poate sa vina astea toate din El? Este atat de nemilos? Trairi greu de exprimat te epuizeaza! Doare iar tu plangi strigand disperat : „De ce?”.
                Inchizi ochii iar si privesti inautrul tau si vezi pacea minunata a Luminii ce Este. In abisul sufeltului tau domneste pacea chiar si in furtuna asta infricosatoare! Framantarile incet dispar precum intunericul la rasarit. Secundele incep usor sa aiba infatisarea minutelor...deja e mai liniste. Acceptarea vine treptat de data asta...dar stii ca la urmatoarea furtuna Lumina nu va disparea iar cel mai bun Serviciu Secret este inca pe pozitii protejand ceea ce conteaza cu adevarat : Inaltarea si Iluminarea lui TU.
                Cand acceptarea vine greu, zambeste stiind ca nimic nu-i la intamplare, iar tu esti protejat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu