"Sa nu razi niciodata de visele cuiva.

Oamenii care nu au vise nu au prea multe."




joi, 10 februarie 2011

Dumnezeu nu face greseli. Niciodata!

                Marele Chirurg nu-si permite sa faca greseli. Pacentii lui sunt de ordinul miliardelor si pana acum nici unul nu a sucombat in urma interventiilor Sale. „Operatia a reusit acum tine de pacient cum se va menaja si cum va tine in frau boala...”
                Doctorul Suprem mereu va actiona in Lumina puternica. Inciziile le va face cu bisturiul Blandetei, iar copcile sunt cele ale Dragostei. Pensa Libertatii divine cu care extrage tumorile grijilor, a fricii, a neincrederii sau a egoului este sterilizata foarte atent cu Pace din abundenta. Te prezinti la cabinetul Sau increzator ca nu se exista esecuri aici. Va tine de tine pe viitor daca iti vei pastra starea de sanatate. Nu greseste niciodata si acesta este un alt motiv pentru care pe langa aceste operatii mai are si postul de Decan al Facultatii de Medicina a Absolutului. Precizia sa in urma interventiilor in viata ta este una ce depaseste pe cea a unui robot ultraperformant. Pe langa aceasta El mai are ceva in plus...inima ce bate pentru pacient. Ceea ce unora li se par a fi greseli facute El nu sunt altceva decat ranile necesare vindecarii!
                Nu stiu daca exista cineva sa-si doreasca spitalul insa exista momente in viata cand ajungi acolo... Cei ce sunt constineti de pregatirea de exceptie a Personalului, vor avea avantajul sigurantei si a linistii din inaintea si dupa momentul anesteziei. Mangaierea calda a Doctorului iti va inspira cu siguranta liniste. Increderea ta Il va ajuta in finalizarea cu succes a actiunii operatorii.
Credinta ta si pregatirea ireprosabila a Lui vor conlucra la reusita.
Chiar cand traiesti nelinistea ideii false a defavorizarii, a esecului, a abandonarii crezi ca El ce se confunda cu perfectiunea poate face greseli?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu