"Sa nu razi niciodata de visele cuiva.

Oamenii care nu au vise nu au prea multe."




luni, 14 februarie 2011

Cand nu se intampla dupa cum ti-ai dorit...

                Cand sperantele noastre nu se potrivesc cu evenimentele experimentate, traiesti un semntiment de amaraciune cumplita. Zambetele nu mai sunt pe buze, optimismul cunoaste cote negative, iar viata parca nu mai merita privita in ochi. Durerea iti pleaca privirea in pamant iar sufletul calatoreste prin catunurile noii realitati precum un mos garbovit uitat si parasit de soarta. Peisajul este unul trist...lipsit de perspective, de dorinte, de zambete. Sunt chiar evenimente cu adevarat devastatoare pentru persoana, insa nu si pentru Fiinta. Linistea ce traieste dumnezeirea din fiecare incepe sa dicteze mintii si inevitabil trupului. Lumina ce arde neintrerupt precum focul rafinariilor petreoliere, tine in miscare tot ceea ce esti. Aceasta produce sau mai bine spus reproduce scanteia focului bucuriei si a sperantei.
                Constientizand ca Ceea Ce Este in Tine nu poate cunoaste sfarsitul sau esecul, te simti impins sa zambesti impacat. Amaraciunea asa zisului esec se transforma in cea mai dulce traire. Doar egoul poate pierde sau castiga ceva...Fiinta le are pe toate. Facand parte din Intreg, Ceea Ce Este in noi nu are nevoie de ceva deoarece simte conexiunea cu Sursa. Siguranta ce o traieste ca nu va duce lipsa de cele necesare continuarii periplului evolutiei n-o impinge spre frica sau panica. Partea materiala in schimb se va simti lezata deoarece planurile sale, pentru un timp incert prin definitie, nu au cunoscut realitatea. Un lucru esential cunoscut in amanunt de Particica din Intreg este ca toate sunt asezate precis si nimic nu este intamplator. Stiind acest aspect va continua sa urce chiar daca panta a devenit mai abruta. Nimic nu o poate opri sa zburde...
                Intrebarea ce se naste atunci cand nu se intampla cum ti-ai dorit este : de ce? Tipurile raspunsurilor sunt multiple insa doua se pot evidentia detasat. Primul este cel ce exprima frustrare, rebeliune, dezordine, autodistrugere ,iar acesta nu poate fi decat raspunsul egoului sau a mintii... Raspunsul ce-ti ofera linistea, pacea, siguranta este dat de cele mai adanci locuri din Tine prin cuvintele „Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce-L iubesc pe EL” . Ce liniste s-a lasat... Hmmm. Chiar are efect!
                Ceea ce ne dorim este si cel mai potrivit pentru Ceea Ce Trebuie Sa Devenim?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu