"Sa nu razi niciodata de visele cuiva.

Oamenii care nu au vise nu au prea multe."




luni, 24 ianuarie 2011

Nu se muleaza, deci e gresit!

Imi aduc aminte ca ai primit candva o pereche de pantaloni. Blugi culoarea bleu deschis, material bun. Imi aduc aminte si ca de cum i-ai vazut ai strambat din nas. Nu-ti placeau, se vedea din privire. Culoarea nu te satisfacea si ai simtit o mare usurare cand i-ai probat si iti erau cu un deget mai mici. Ai strigat bucuros, nu imi vin ii putem arunca! In acelas timp nu departe de tine era un copil ce striga disperat in sinea sa cat de mult isi doreste o pereche de pantaloni. Culoarea si modelul nu contau. Pentru el, pantalonii aia puteau fi un inceput. Daca ii avea erau primi sai blugi. O bucurie enorma ii puteau oferi, facandu-l liber. Liber sa zambeasca, sa umble, sa simta, sa traiasca.
Marele Croitor face un lucru grozav cu noi. Ne face hainele dupa marimi, oferindu-ne sansa sa devenim liberi. Nu standard. Cele mai bune. Calitatea I. Nu-si poate permite sa faca haine cu marimi standard. Masoara minutios latimea umerilor fiecaruia. Haina de la El trebuie sa se muleze perfect. Are si stil pe deasupra si stie ce model ti-ar placea si te-ar avantaja. Eticheta din pacate nu este, kitchios, la vedere si asta permite altor sacouri mai mandre sa jigneaza clientii Lui. Bietele sacouri, nu realizeaza ca de fapt jignesc Croitorul... Insa, client fidel al Croitoriei stii ce reprezinta ceea ce porti si zambesti. Zambesti pentru ca asta te face fericit! Nicio alta haina nu a venit asa bine pe tine...
Nu te deranjaza ca altii poarta sacouri cu maneci scurte... stii ca toate sunt facute cu stil. Stii ca sunt confectionate pe comanda, special pentru ei. Vezi materialul lor si zambesti...calitatea I. Modelul sau culoarea nu-s pe gustul tau dar cusaturile sunt fara cusur. Intorci manseta si sesizezi eticheta...este la fel cu cea cusuta pe interiorul hainei tale. Stiam eu, iti spui si il feliciti pe posesor pentru alegerea facuta!
           Crezi ca adevarul altora este gresit doar pentru ca nu este si al tau?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu