"Sa nu razi niciodata de visele cuiva.

Oamenii care nu au vise nu au prea multe."




luni, 10 ianuarie 2011

Te iubesc, dar nu am nevoie de tine!

    Cum ar suna acesta declaratie de dragoste: „Te iubesc, dar nu am nevoie de tine!” ? Perfect, as raspunde! Da, chiar este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care o pot auzi vreodata... este strigatul de bucurie al sufletului eliberat de algele perene ale materialismului impus. Apa existentei sale este limpede, fara impuritati, fara frici, fara temeri. Dragostea a filtrat-o iar Lumina a uscat papurisul ignorantei, al dependentei, al nelinistii, al intrebarilor. Acum bucuria prezentului este mult prea mare sa conteze „ce ar fi”, „cand”, „oare”. Siguranta data de vizibilitatea excelenta oferita de Lumina Divina este una cu mult mai mare decat a unui conducator auto cu faruri xenon plus proiectoare! Nimic neasteptat nu poate interveni... in momentul de fata Dragostea a aratat incotro... Ca nu sunt singur pe pluta, ma bucura enorm si iti multumesc pentru binecuvantarea reala de a te avea alaturi! Soarele straluceste, norii s-au risipit! Zambim!
    Teama de a nu ramane singurul calator pe Fluviul asta a disparut. Nu depind de nimeni. Da, nu am nevoie de tine! Nu ma ajuti cu nimic pentru ca nu-i nevoie sa vaslim, vantul calm al Vietii adie in directia corecta, iar carmaci poate fi oricine. Esti cu mine si iti multumesc inca o data pentru ca imi oferi ocazia de a admira impreuna frumusetile ce ne inconjoara. Fiintele noastre admira impreuna, zambesc si danseaza impreuna... Este minunat curcubeul desenat de dansul fiintelor noastre. Suntem aici pentru ca am ales asa... suntem aici pentru ca ne-am dorit asta dinainte de a incepe Calatoria. Panorama este mareata! Merita fiecare secunda petrecuta pe pluta asta!  Uite, pe stancile versantului de pe malul drept salcamul este perfect inflorit! Ce parfum! Simti? Cat ma bucur ca ne imbata pe amandoi mireasma...   
    Daca cineva ar simti dragoste pentru mine ar fi fantastic sa aud si sa simt asta! Dar daca aceiasi persoana mi-ar spune din cele mai ascunse unghere ale fiintei sale ca nu are nevoie de mine, as fi extaziat!

6 comentarii:

  1. te saluta batranul Lulasky esti prea tare cumni "te iubesc dar nu am nevoie de tine" pune punctul pe "i" acolo unde ne doare cel mai rau !

    RăspundețiȘtergere
  2. Scrii foarte frumos si sunt cu totul de acord. Perfect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca iubirea la care se referea Daniel nu are nici o legatura cu posesivitatea si de aici rezulta ca nu are nici o legatura cu nici o nevoie. A iubi fara sa ai o nevoie e actul liber de iubire neconditionata. Nu iubesti "pentru ca.." ci iubesti pur si simplu. Iubesti pentru ca altceva nu poti sa faci. Iubesti pentru ca tu insusi esti iubire si pentru ca fiinta din fata ta ti se infatiseaza cu tot ceea ce este ea, nu doar partea vizibila din aceasta lume. Nu doar partea supusa dorintelor, lipselor, nevoilor, constrangerilor. Atunci cand iubesti dar ai nevoie de cineva ce se intampla atunci cand persoana aceea dispare? Inceteaza iubirea? Cred ca exista intradevar mai multe tipuri de a iubi, de a simti pasiune, respect si afectiune. Dar exista si un sentiment enorm de iubire pentru viata, pentru toate manifestarile ei, iubire pura care nu impune nimic, nu cere nimic. Doar este. Asa ca haideti sa iubim! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Denisa! Este exact ceea ce vroiam sa sublinisez... Nu dependenta de o persoana te face sa evoluezi. Bucuria de a iubi fara un motiv pe cel ce este langa tine...asta un drum frumos spre evolutie, pace, bucurie, liniste, inaltare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere